Cover Reveal: Equilibrium 

The first cover reveal is Equilibrium by Anna Jakobsson Lund. She’s the author of the dystopian System trilogy (which also sounds really good and I’m planning to read soon).

The publisher Annorlunda Förlag describes this book as a story about identity, friendship and magic. Equilibrium is the story about Ari, who is forced to run to the shady town of Porto du Luando and seek refuge among the smugglers, jests and illusionists. 

Noteworthy for my international followers is that this book is in Swedish but I know for a fact that the publisher has translated or at least are in the process of translating the System trilogy (with the first book Article Three already out). And so, I have hope that Equilibrium will be translated as well. 🙂

This book will be released in the fall, though I’m not sure exactly when. There has been some rumor about September, but if that’s when the book is available for purchase I don’t know. Anyhow, from the description I think this definitely sounds like a book worth waiting for!

The Swedish description can be found below;

Equilibrium är berättelsen om Ari, som tvingas fly till rövarstaden Porto du Luando och söka skydd bland smugglare, nickelskojare och illusionister. Det är en roman om identitet och kön, vänskap och magi av författaren till den rosade trilogin om Systemet.

Midnattsklockan slår medan jag springer genom Kintoros sluttande gränder. Jag skulle ha varit på scenen nu, tagit emot de andra kemisternas applåder. Ingen hade vågat neka mig ett forskningsprojekt efter det här.

Jag borde ha stannat i bankettsalen, kontrollerat den skärande smärtan. Bröt den sig ut ur mig? Hur kunde den göra det?

Klackarna slinter mot gatstenarna och jag drar av skorna. Fötterna domnar bort, men jag stannar inte. Jag måste härifrån, måste byta om innan någon ser mig. Klänningen är kladdig av blod.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s